Consejos para comprar o vender un cochecito BUGABOO de segunda mano

Consejos para comprar o vender un cochecito BUGABOO de segunda mano

Si estàs pensant a comprar un dels cotxets para bebéu d'ocasió d'aquesta coneguda marca holandesa, aquest article t'interessa. A continuació, trobaràs una sèrie de consells perquè puguis comprar un cotxet Bugaboo de segona mà amb totes les garanties.

PERQUÈ COMPRAR UN Bugaboo DE SEGONA MÀ

Quan comprem un carro de bebè, aquests no acostumen a durar-nos molt temps doncs el nostre fill ja s'ha fet "major". Llavors ens trobem amb què disposem d'un carro en perfectes condicions i ja no el podem usar.

Si tenim en compte que els carros per a bebè Bugaboo nous costen entre els 600 euros del model més bàsic fins a i els 1.500 euros del més car, és evident que accedir al mercat de segona mà és una molt bona idea en aquest tipus d'articles. Un Bugaboo d'ocasió ens hauria costat entre un 40-60% menys (una mica menys si està nou a estrenar).

EN QUÈ HEM DE FIXAR-NOS

A l'hora de comprar el nostre carret de bebè Bugaboo, aconsellem parar esment a una seriï aspectes que comentem a continuació:

- Aspecte visual i general: És el primer al que hem de parar esment. El carret ha d'estar el més net possible ja que és on portarem al nostre bebè. No deixarem de comprar un carret per la presència d'una petita taca, doncs les fundes poden rentar-se, però hem de ser estrictes en aquest aspecte. Un carro ben net és sinònim d'higiene i bona cura per part de l'anterior propietari.

- Que estigui complet: No ha de faltar cap de les peces o parts que vénen d'origen, sobretot si la peça és important. Podem consultar per internet per comprovar que és el que porta el model de Bugaboo en qüestió si el comprem nou a estrenar.

- Funcionament: Un cotxet Bugaboo de segona mà pot ser visualment molt bonic, però ull... ha de funcionar perfectament. Per a això, comprovarem tot el que afecti al seu funcionament perquè la nostra compra sigui un èxit. Aconsellem que provem diferents punts com: les rodes i que el seu moviment sigui correcte, els cinturons de seguretat del bebè, els frens, les fundes i que acoblin bé...

- Tancar i obrir: Plegarem i desplegarem el cotxet de beu. El funcionament ha de ser perfecte i solgut per evitar plegats accidentals.

- Estat de les fundes: Que no presentin cap part trencada. També verificarem que puguin desenfundar-se i tornar a col·locar correctament.

- Accessoris: Els accessoris sempre seran benvinguts, quants més accessoris millor. Tindrem present que els accessoris influiran en el preu.

- Preu: Abans de comprar un Bugaboo de segona mà és important comprovar el seu preu nou. Hem de comprar a un preu lògic. No has de dubtar a negociar un millor preu si consideres que és exageradament alt (excepte si està nou a estrenar), i si és exageradament baix hem de desconfiar (ningú ven un carro de 1000 euros a 100 euros)

- Garantia: És molt aconsellable que comprem en llocs o tendes que ens ofereixin algun tipus de garantia. No oblidem demanar el tiquet o factura de compra.

Esperem que aquests consells per comprar o vendre el teu carro de bebè Bugaboo de segona mà us hagin estat útils. Si creus que hi ha algun aspecte més a tenir en compte no dubtis de deixar-nos el teu comentari al final del post.

Finalment, us recordem que a Re-Nuevo comprem i venem qualsevol cotxet de bebès Bugaboo de segona mà, i a més, ho pots fer d'una forma senzilla, ràpida i còmoda, sense moure't de casa. I tots els nostres carrets de bebè disposen de 15 dies de prova i 1 any de garantia.

Us esperem en la nostra tenda de Barcelona o també podeu visitar-nos a través de la nostra tenda online (web). Fes clic en el botó corresponent.

Com sempre en Re-Nuevo, la teva tenda professional de segona mà.

David

Altres post relacionats:

El cotxet per a bebès Bugaboo Cameleon de segona mà

Cotxet de bebè Stokke de segona mà

Contactez-nous

Si vous nous contactez au sujet d'un achat, veuillez vous munir de votre numéro de commande.
Envoyez-nous un mail
Contactez-nous par courrier éléctronique
contacte@renuevo.es
Par téléphone
Du lundi au vendredi, de 10h à 19h
À travers le Chat
Vous le trouverez dans le coin inférieur droit de cette page
Remplir le formulaire
Nous vous contacterons dans les plus brefs délais
Accéder au formulaire
Product added to compare.