Cómo conocer el valor de nuestra figura Lladró

Cómo conocer el valor de nuestra figura Lladró

Fa un temps us vam parlar de les meravelles d'aquest robot de cuina tan famós i desitjat per milers de persones. Ara passem a explicar-vos quins accessoris ha de portar la Thermomix i a aconsellar-vos sobre quins aspectes tenir en compte per a cadascun d'ells a l'hora de comprar o vendre una Thermomix de segona mà.

És molt important verificar que la Thermomix de segona mà que estem disposats a comprar o vendre disposa de tots els accessoris bàsics, ja que en cas contrari ens trobarem que no podrem realitzar determinades receptes. La falta o deterioració d'algun d'aquests accessoris no impedeix la venda però s'ha de tenir en compte a l'hora de pactar un preu per la Thermomix de segona mà.

Els accessoris bàsics són:

• El Got

• El joc de fulles

• La papallona

• El Varoma

• L'espàtula

• El cistell

• El gobelet

Avui parlarem del Got de la Thermomix. El Got està compost d'un conjunt format pel propi Got, la base del Got i la tapa. Entre les diferents parts trobem unes juntes de silicona que impedeixen que es vessin els aliments.

És important verificar que aquestes juntes estiguin en bon estat, que no estiguin donades i que realment hermetitzin el Got. Si les juntes presenten osques o talls probablement en aquest moment compliran la seva funció, però cal tenir en compte que tocarà substituir-les en breu. En el cas de la tapa, aquesta incorpora la seva pròpia junta de silicona.

Un altre aspecte important és el tancament de seguretat de la tapa del Got , que evita que la Thermomix es posi en funcionament si no està ben col·locada. Per això recomanem comprovar detingudament aquest tancament de seguretat abans de comprar o vendre una Thermomix de segona mà, ja que en cas contrari haurem de comprar una tapa nova. Per estar segurs que el tancament de seguretat funciona, ens assegurarem de escoltar un clic en tancar la tapa del Got.

En propers articles parlarem de la resta d'accessoris i dels aspectes a tenir en compte en comprar o vendre una Thermomix de segona mà.

Recorda que si vas a comprar o vendre una Thermomix de segona mà, a Re-Nuevo ho pots fer d'una forma senzilla, ràpida i còmoda, sense moure't de casa. I totes les teves compres tenen 15 dies de prova i un any de garantia. Clica en els següents botons.

Com sempre a Re-Nuevo, la teva tenda professional de segona mà.

Luisa

Altres post relacionats:

Prova d'una Thermomix de segona mà: una recepta

Thermomix de segona mà: cuinar sense esforç a un preu excepcional

 

Contáctanos

Si nos contactas en relación a una compra, ten tu número de pedido a mano.
Envíanos un email
Contáctanos por correo electrónico
contacte@renuevo.es
Por teléfono
De Lunes a Viernes, de 10h a 19h
A través del Chat
Lo encontrarás en la esquina inferior derecha de esta página
Rellena el formulario
Nosotros nos pondremos en contacto contigo
Ir al formulario
Product added to compare.