Els anys 80. Joieria voluminosa

Els anys 80. Joieria voluminosa

Els anys 80 la podem considerar com una dècada que és sinònim de llibertat i coratge, amb la combinació perfecta de siluetes i volums. Encapçalada per muses com Lady Di, Madonna, Sarah Jessica Parker i Cher, i per pel·lícules com Fame i Dirty Dancing, entre d'altres, omplint les sales de cinema. Una època, on no existia tal cosa com la subtilesa, i que, no necessita molta introducció. Els 80s ens han donat la possibilitat d'imaginar i vestir sense límits.

JOIES ALS ANYS 80

Hi ha influències d'aquesta emblemàtica dècada que no s'han superat plenament, i per bé o per mal al 2020 ha mostrat proclivitat a reelaborar la moda de 1980. Escèptic o poc inclinat sobre el ressorgiment, avui desempolsem l'or groc, per què aquest antic joc de combinacions és més contemporani del que crèiem.

Les arracades de gran proporció havien conquerit (principalment) dones amb tanta naturalitat que van provocar la seva nostàlgica permanència en el temps. Es van crear peces tan pesades, que el clip es va tornar popular per poder portar tan gràvid ornament. N'havia amb perles a l'estil Lady Di, n'havia en forma de disc, en cèrcols XL, en cascada, penjolls, amb serrells, amb esmalt, multicolors, amb diamants, o amb pedreria.

Les cadenes espigues i amb forma de serp van regnar en aquell temps, tant com ho segueixen fent ara. Cadenes de baules, cordons i cubanes, amb penjolls o sense ells, l'or groc captava la llum amb el més mínim moviment.

Tot i que la delicadesa era pecat, no ha tornat a aquesta dècada menys interessant. No oblidem que, el famós ós, gran emblema de TOUS neix el 1985 al costat de l'expansió nacional de la signatura amb l'obertura de la seva botiga a Lleida.

L'estil de 1980 va fer una declaració forta i audaç, amb la frescor i calidesa per passar de generació en generació amb peces que romandran en els joiers eternament.

Com sempre a Renuevo, la teva joiería en línia de segona mà.

Galit

Altres posts relacionats:

Joies d'or de segona mà

Les joies de l'eterna musa: els 70s

Anys 60. El començament de la joieria moderna

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.