Bvlgari, joies per a l'etern homenatge

Bvlgari, joies per a l'etern homenatge

Clic aquí per comprar joies Bvlgari.

En 1884 Sotirio Bulgari fundava a Roma la signatura que adquiriria ràpidament la reputació de qualitat i talent en creacions de joieria italiana. A mitjans dels anys 50, la distintiva botiga romana ja era el lloc predilecte de les estrelles de cinema i membres de l'alta societat.

Malgrat el seu èxit, no va ser fins a principis de 1970 que Bvlgari es va expandir per Europa i Amèrica. I gràcies a la seva versatilitat, a finals de segle XX la dona portava les seves joies del matí a la nit.

Havien trobat la manera de crear dissenys tan audaços, que van ser la resposta a qualsevol necessitat. Van incorporar materials inusuals com la porcellana i la seda, i els van ajuntar amb elements preciosos com el pavé de diamants, estenent les fronteres del luxe i la sofisticació.

COL·LECCIÓ BVLGARI B.ZERO1

Per començar el nou mil·lenni, Bvlgari va planejar el llançament de l'icònic anell que revolucionària la marca, desitjaven que manifesti la connexió entre el passat, el present i el futur. Per fer-ho, la prodigiosa firma va decidir inspirar-se en el gran amfiteatre romà, el Coliseu, aconseguint dissenyar un anell capaç de contenir la majestuositat de la Ciutat Eterna i l'essència avantguardista que tant caracteritza la marca.

L'anell Bvlgari B.Zero1 va ser tan reeixit que se n'han venut més de 2.000.000 exemplars des de 1999, per això s'havia de dur a un altre nivell: crear una col·lecció. I encara que el disseny s'ha mantingut essencialment semblant, ha passat per reinterpretacions fetes per increïbles personalitats com l'artista Anish Kapoor i l'arquitecta Zaha Hadid, que han aconseguit albirar amb dissenys impactants i avantguardistes.

Aprofita per visitar la nostra joieria en línia de segona mà en la que podrà comprar o vendre tot tipus de joies Bvlgari d'ocasió. Entra i compra qualsevol de les nostres joies d'or Bvlgari d'una manera fàcil i ràpida. Recorda que totes les nostres joies d'or disposen de 15 dies de prova i 1 Any de Garantia.

Com sempre a Renuevo, la teva botiga en línia de segona mà.

Galit

Altres posts relacionats:

Joies d'or Bvlgari de segona mà

Consells per comprar joies Bvlgari de segona mà (Part 1) i (Part 2)

Què comprovar al comprar un anell Bvlgari B.Zero 1 de segona mà

Com saber si una joia d'or Bvlgari és autèntica

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.