Rellotges de marca de segona mà: com detectar les rèpliques de rellotges

Rellotges de marca de segona mà: com detectar les rèpliques de rellotges

Davant la possibilitat d'adquirir un rellotge de marca de segona mà, tots volem assegurar-nos de l'autenticitat del producte, a causa de la gran quantitat de rèpliques de rellotges que existeixen al mercat actual, moltes molt bé assolides. La finalitat d'aquest post és ajudar, donant certs consells per descartar aquestes rèpliques de rellotges i que puguem adquirir bones peces de rellotgeria en establiments de confiança i amb garanties, com a Re-Nuevo, amb total tranquil·litat i a preus d'oportunitat en relació a la primera mà.

La primera recomanació que podem donar-te és que abans d'adquirir qualsevol rellotge de marca, investiguis el model concret per internet i verifiquis que pertany al catàleg de la marca en qüestió. Si passa aquesta prova, analitza al detall fotografies del mateix, per contrastar que tots els detalls estètics coincideixin, és a dir, els logos estiguin situats en els mateixos llocs, els serials, els colors, les rosques, etc... de vegades són minúscules les diferències, sigues molt observador. Si el rellotge de rèplica és una còpia molt basta fins i tot pot tenir algun error ortogràfic.

El següent nivell seria passar a provar les funcionalitat del rellotge; els rellotges de marca, solen tenir mecanismes complexos, i diverses funcionalitats. En els rellotges de rèplica es gasten tot el pressupost en l'estètica, però després és molt difícil imitar el funcionament. El més comú és que alguna o totes funcionin malament, així que dedica-li un temps a provar-les, per exemple activa el cronòmetre o obre la vàlvula d'heli; en alguns casos pot ser que fins a et quedis amb la rosca a la mà.

Amb els rellotges automàtics de marca és important fixar-se també en el moviment de l'agulles, perquè en el cas dels rellotges de rèplica en tenir màquines de menys qualitat solen moure's a salts, sent una altra manera de detectar-les. Igualment aquests delicats mecanismes solen tenir dissenys particulars i difícils d'imitar, convé comparar amb algun original o foto, per assegurar-se que coincideixi la disposició dels engranatges, etc. Les rèpliques de rellotges solen usar cargols blaus que salten bastant a la vista i que les marques autèntiques no utilitzen.

Els rellotges de marca solen portar cristall de safir, que el fa més resistent i difícil de sofrir una esgarrapada, aspecte que no l'acostumen a muntar les rèpliques de rellotge. Per a un particular és difícil fer una comprovació d'aquest material, però en tendes com a Re-Nuevo, disposem d'equips per detectar que efectivament estem davant un cristall d'aquesta naturalesa.

Al final el millor consell que podem donar-te si vols comprar un rellotge de marca de segona mà, és que acudeixis a un comerç de la teva confiança on t'assessorin i et donin garanties. Nosaltres en Re-Nuevo, posem a la teva disposició rellotges de les marques més prestigioses: OMEGA, TAG HEUER, CARTIER, ROLEX, HAMILTON, entre unes altres, a preus excel·lents i amb el suport d'1 any de garantia, doncs ja ens hem assegurat de garantir que no es tractin de rèpliques de rellotges. A més, si estem davant una peça de col·lecció amb un valor important, ho acompanyem d'un Certificat de Taxació i Autenticitat, emès per un acreditat rellotger professional col·legiat.

Si estàs pensant a comprar o vendre un rellotge de marca, ara a Re-Nuevo ho pots fer d'una forma senzilla, fàcil i còmoda, sense moure't de casa. Fes clic en el botó corresponent.

Com sempre en Re-Nuevo, la teva tenda professional de segona mà.

Natalie

Pots llegir també:

"Consells per comprar o vendre rellotges de segona mà"

 

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.