Descobreix les novetats i els diferents estils de bosses de la desfilada de Louis Vuitton de la col·lecció Creuer 2025.

Descobreix les novetats i els diferents estils de bosses de la desfilada de Louis Vuitton de la col·lecció Creuer 2025.

El 23 de maig passat Barcelona es va convertir en l'escenari principal de l'última desfilada de Louis Vuitton, on es va presentar la col·lecció Creuer 2025. L'esdeveniment va tenir lloc al Parc Güell, obra mestra arquitectònica de Gaudí, que va servir de fons perfecte per a les creacions de la casa de moda francesa. La presència de celebrities de renom, tant a nivell nacional com internacional, no va ser sorpresa, amb figures com Ester Expósito, Jaden Smith, Maria Pedraza, Eugenia Silva, Ana d'Armes o Sophie Turner acudint a la desfilada.

Desfile LV     

Fotos cortesia de Louis Vuitton

Les col·leccions Creuer de Louis Vuitton són conegudes per celebrar-se a escenaris icònics arreu del món, i en aquesta ocasió li va tocar el torn a Barcelona. La relació de la Maison amb la ciutat comtal es remunta a dècades enrere, sent Barcelona el lloc escollit per obrir la primera botiga de la marca a Espanya el 1987.

La desfilada a Barcelona va ser una mostra de l'art i la cultura locals, combinats amb la visió avantguardista de Nicolas Ghesquière.

Nicolas Ghesquière Louis Vuitton

Foto cortesia de Louis Vuitton

Pel que fa a les bosses, Louis Vuitton va donar nova vida a peces icòniques com el GO-14 i el NéoNoé Bucket Bag, introduint dissenys frescos. La textura va ser un element clau en la línia d’accessoris, amb cuirs brillants, tweeds i un toc de materials exòtics en tot.

Bolso LV 

Foto cortesia de Louis Vuitton

A continuació, analitzem els diferents estils de bosses presentades a la desfilada començant per un disseny nou: una bossa en forma de mitja lluna, amb dos compartiments i cremallera. Amb un disseny corbat que recorda a l'icònic Alma, i realitzat en un acabat de cuir Epi metal·litzat, el nou estil es va mostrar en blau gel i rosa brillant. A més, també es va presentar a la clàssica lona Monogram.

 Bolso LV 

Fotos cortesia de Vogue

La bossa Surène està de tornada a la col·lecció de Louis Vuitton per al 2025. Amb un disseny de tote clàssic, aquesta nova versió presenta cadenes i està feta de lona Monogram i cuir flexible. 

Bolso LV  

Fotos cortesia de Vogue

La bossa Bucket és un nou estil que combina elements d'altres dissenys, com ara Bella i Side Trunk. Amb nanses de cadena gruixudes, es mostra en Damero o Monogram gravat.

 Bolso LV

Foto cortesia de The Impression

El GO-14 torna en un cridaner to terracota i cuir beige, així com en opcions de tweed negre i blanc. 

Bolso LV  

Fotos cortesia de Vogue

El NéoNoé Bucket Bag presenta noves combinacions de colors per al 2025. Les ofertes d'aquesta temporada inclouen groc vibrant i gris pissarra, tots dos elaborats en cuir llis i sense monogram. 

Bolso LV  

Fotos cortesia de Vogue

La bossa Slim Trunk es manté elegant a Monogram i cuir negre gravat. 

Bolso LV

La bossa Camera Box es transforma amb un estampat de lleopard per a la col·lecció Creuer 2025.

Bolso LV

Foto cortesia de Vogue

Els icònics baguls de Louis Vuitton es reinventen en variacions més petites. Des del Speedy Trunk fins al Mini Trunk, la col·lecció combina elements clàssics i contemporanis. A més, Louis Vuitton amplia la seva línia de pells exòtiques amb la introducció del Mini Trunk elaborat en cuir Crocodilien ultra luxós, amb una estètica similar a les desitjades bosses Himalaia d'Hermès.

Bolso LV

Bolso LV

Fotos cortesia de Red

La desfilada de Louis Vuitton a Barcelona va ser un homenatge a la ciutat i la seva gent, presentant una col·lecció que barreja l'elegància clàssica amb la modernitat. Què opines dels nous estils de LV? Prefereixes els clàssics reinventats o els dissenys contemporanis?

Productes relacionats

Bossa de mà Louis Vuitton...
  • -99,00 €
Bosses E358481

Bossa de mà Louis Vuitton Bellevue PM Amarant bordeus

450,00 € 549,00 €
IVA inclòs
Bossa de mà Louis Vuitton Bellevue PM Amarant bordeus Ref: E358481. Estat de conservació EXCEL·LENT. Bossa de mà Louis Vuitton model Bellevue PM Amarant de xarol rígid i base ampla de color bordeus fosc, tanca de cremallera, doble nansa de mà i dos separadors oberts al seu interior. Ample: 38 cm, Alt: 21cm, Profunditat: 19 cm.
Bossa de mà LOUIS VUITTON...
  • -145,00 €
Venut
Bosses E356473

Bossa de mà LOUIS VUITTON Ebène Knightsbridge damier

745,00 € 890,00 €
IVA inclòs
Bossa de mà LOUIS VUITTON Ebène Knightsbridge damier Ref: E356473. Estat: Excel·lent. Elegant bossa Louis Vuitton Knightsbridge en lona damier marró. Ferratges en metall daurat, doble nansa en marró. Tancament amb cremallera. Presenta un disseny estil marc amb un interior de fàcil accés i una butxaca exterior amb solapa per a més comoditat. Folre de...
Bossa de mà LOUIS VUITTON...
  • -224,95 €
Venut
Bosses E355255

Bossa de mà LOUIS VUITTON Soufflot Papillon Epi vermell

425,00 € 649,95 €
IVA inclòs
Bossa de mà Louis Vuitton Soufflot Papillon Epi vermell Ref: E355255. Estat de conservació EXCEL·LENT. Bossa de mà Louis Vuitton de pell Epi de color vermell amb tanca de cremallera i separador petit obert al seu interior. Ample: 31 cm, Alt: 15cm, Profunditat: 13 cm.
BOSSA LOUIS VUITTON AMFAR
Venut
Bosses E361206

BOSSA LOUIS VUITTON AMFAR

590,00 €
IVA inclòs
BOSSA LOUIS VUITTON AMFAR Ref: E361206 Bossa Louis Vuitton de lona Monogram i cuir natural. Edició limitada AMFAR dissenyat i signat a l'interior per Sharon Stone. Ferratges daurats, nansa ajustable de cuir. Tancament de cremallera, folre interior davant vermell, quatre butxaques planes i una cinta de cuir vermell per subjectar objectes a l'interior. Lona...

Contacta'ns

Si ens contactes en relació amb una compra, tingues el teu número de comanda a mà.
Envia'ns un email
Contacta'ns per correu electrònic
contacte@renuevo.es
Per telèfon
De dilluns a divendres, de 10h a 19h
A través del Xat
El trobareu a la part inferior dreta d'aquesta pàgina
Omple el formulari
Nosaltres ens posarem en contacte amb tu
Anar al formulari
Product added to compare.